3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
4
יוצקים את התערובת לתוך צלחת אפייה 1 1/2 ליטר; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
בינתיים, להביא את תפוחי האדמה לרתיחה במים מלוחים. מבשלים עד מכרז, על 20 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
מועכים את תפוחי האדמה עם חמאה, חלב ומלח.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
7
מורחים אותם על תערובת הבשר, ואז להצליב את החלק העליון עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
8
אופים עד הזהב, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
טיפ
10
* במקום להשתמש בתבנית אפייה לעוגת הרועים, לשמור על המילוי במחבת (חסינת ovenproof) שבה אתה מבשל אותו, העליון עם הקרום, ולאפות את כל זה בתנור לגרסה מחבת כי לא מלוכלך צלחת אחרת.