גשו לסופר וקנו שיני שום, פטריות פורצ'יני, גזר לבן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו פשטידת רועים, פשטידת רועים צמחונית, ו פשטידת רועים צמחונית (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד מרק, יין, רסק עגבניות, וקמח עד בשילוב שווה וחלק. מערבבים פטריות מיובשות ומניחים בצד כדי reconstitute, לפחות 30 דקות. מסננים פטריות לפני השימוש, שומר נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1-1/2 כוס מרק עוף
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
3
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים מלוחים בכבדות על ידי 2 אינץ'. מביאים תפוחי אדמה לרתיחה ומבשלים עד מזלג מכרז, על 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מחממים את התנור על צלייה נמוכה ומניחים מתלה בשליש העליון. בינתיים, להמיס 1 כף החמאה בתנור הולנדי 3 עד 4 ליטר (או סיר מוכן לתנור) על אש בינונית גבוהה. כאשר הוא קצף, מוסיפים חצי פטריות ומבשלים, ערבוב לעתים רחוקות, עד פטריות השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר פטריות מחבת, מתבלים היטב עם מלח ופלפל שחור טחון טרי, ומניחים בצד. חזור לבשל את הפטריות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
להחזיר מחבת לתנור על אש בינונית ולהוסיף 1 כף חמאה, בצל, סלרי ושום, ומבשלים עד מרכך וזהב, על 2 דקות.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים שורש סלרי, גזר, גזר לבן ועשבי תיבול, ומתבלים היטב עם מלח ופלפל שחור טחון טרי. מבשלים עד השחמה והתרכך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
Celeriac
שמן זית, לקלייה
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
הוסף תערובת יין למחבת וזיגוג על ידי ערבוב וגירוד כל חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
תן לבשל עד מבעבע מעט מעובה, על 3 דקות. מערבבים פטריות שמורות ומיצים שהצטברו ומבשלים עד התעבה מעט, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
10
הסר מחום ושמורה במחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
כאשר תפוחי אדמה מוכנים, לנקז היטב. חזור למחבת ומחית עד חלקה אחיד. מקפלים הנותרים 2 כפות חמאה וחלב, ומתבלים היטב עם מלח ופלפל שחור טחון טרי. במידת הצורך, להתחמם על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
תפוחי אדמה מנוקדים על תערובת ירקות להתפשט לקצוות של מחבת כדי לכסות לחלוטין. מחוספס את פני השטח של תפוחי האדמה כך שיש חתיכות כי יקבל השחמה ופריך. מטגן עד למעלה הוא זהב, כ -15 עד 20 דקות.