קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

צ'אטני חמוציות עם ג'ינג'ר

צ'אטני חמוציות עם ג'ינג'ר
צ'אטני חמוציות עם ג'ינג'ר לוקח כ -40 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 12 מנות עם 197 קלוריות , 0 גרם חלבון ו -0 גרם שומן כל אחת. תמורת 55 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. גש לחנות וקנית קינמון טחון, חומץ יין אדום, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד מצוין כתבלין. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, צמחונית לקטואובו וטבעונית . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספונסר של 27% , וזה לא כל כך מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו רוסטביף עם ג'ינג'ר, עוגת לימון גרמנית עם חמוציות המכונה ציטרונקוכן חמוציות , ומתכון לצ'אטני עגבניות .

הוראות

1
בסיר גדול, ערבבו את הסוכר החום, החומץ, הג'ינג'ר, פלפל הקאיין והמלח. הביאו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הוסיפו אגסים. הנמיכו את האש; כסו ובשלו על אש קטנה במשך 10 דקות או עד שהאגסים רכים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3
סננו, שמרו את הנוזלים. החזירו את הנוזלים לסיר; הניחו בצד את האגסים. ערבבו את החמוציות לתוך הסיר. בשלו על אש בינונית עד שהפירות בוקעים, כ-3 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
סננו את פירות היער, תוך שמירה על הנוזלים. החזירו את הנוזל לסיר; הניחו את פירות היער בצד. הביאו את הנוזל לרתיחה; בשלו ללא מכסה, עד שהנוזל מצטמצם ל-1/2 כוס. הוסיפו אגסים, חמוציות וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
נייר אורזנייר אורז
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מגישים חם או קר. יש לאחסן במקרר.