צ'אודר תפוחי אדמה גביני
צ'אודר תפוחי אדמה גביני הוא צמחוני מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 271 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו פלפל, שמנת, בצלים ירוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 84%. נסו צ'אודר חזיר ותפוחי אדמה עם גבינה, צ'אודר תפוחי אדמה גביני, ו צ'אודר חזיר ותפוחי אדמה עם גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי 5-ליטר, מניחים תפוחי אדמה; מוסיפים מספיק מים כדי לכסות.
חום לרתיחה. להפחית חום; לכסות ומבשלים 10 עד 15 דקות או עד תפוחי אדמה הם מאוד רך.
ניקוז. שמור 1 כוס תפוחי אדמה; להחזיר את שאר תפוחי האדמה לסיר. בקערה קטנה, מחית שמורות תפוחי אדמה עם מזלג; לחזור סיר.
מוסיפים ברוקולי. חזור לרתיחה; קוק חשף 4 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. להפחית חום בינוני.
בקערה קטנה, מערבבים קמח לחלב עם חוט להקציף עד מעורבב היטב.
מוסיפים תערובת חלב לתערובת תפוחי אדמה, ערבוב כל הזמן. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מתעבה רותחים. מערבבים בגבינה עד מומס וחלק. מערבבים שמנת חמוצה בצל ירוק; מבשלים עד מחומם היטב.
כדי להגיש, מצקת מרק לתוך קערות.