צ'אטני רטטוי
Ratatouille chutney עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 113 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 25 מנות. אם יש לך אם יש לכם פלפל, צ'ילי, זרעי חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. זה עובד טוב כמו תבלין. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 72%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), ו סאונות צ'אטני או סונט צ' אטני / תמרינד צ'אטני מתוק.
הוראות
קוצצים את הפלפלים, חצילים וקורטונים לחתיכות קטנות מאוד. אתה יכול לקצוץ אותם בערך ולדפוק אותם במעבד מזון, אם תרצה. לקלף ולחתוך את העגבניות. דק קוצצים את הבצלים. לקלף, הליבה דק קוצצים את התפוחים. שים הכל במחבת רחבה גדולה עם חומץ, 2 כפית מלח, חרדל וזרעי כוסברה, פפריקה וצ ' ילי, אם משתמשים. מביאים לרתיחה, ערבוב, ואז מבשלים 25-30 דקות עד שכל הירקות רכים מאוד.
מערבבים את הסוכר עד שהוא מומס, ולאחר מכן להרתיח עד chutney הוא מעובה ו pulpy. סיר לתוך צנצנות חמים, מעוקרים (ראה עצה, להלן), חותם תווית.