צ'אטני תפוחים וחמוציות
צ'אטני תפוחים וחמוציות יכול להיות רק התבלין שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. גשו לסופר וקנו זרעי חרדל, סוכר חום, תפוחים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: תפוח-צ'אטני חמוציות, חמוציות-תפוח צ'אטני, ו צ'אטני תפוחים חמוציות.
הוראות
שים מתלה תנור בשליש העליון של התנור מחממים תנור ל 400°f. 3Peel, חצייה, ותפוחי ליבה, ולאחר מכן לחתוך לקוביות 3/4 אינץ'. מערבבים יחד עם שאר החומרים למעט חמוציות בתבנית זכוכית 13 על ידי 9 אינץ ' ומתפשטים בשכבה זוגית.
תערובת תפוח צלוי, ערבוב מדי פעם, 1 שעה.
הסר צלחת מהתנור ומערבבים חמוציות, ולאחר מכן להמשיך צלייה עד חמוציות מתרככות ורוב הנוזל נספג, כ 20 דקות.
מגישים צ ' אטני חם או בטמפרטורת החדר.
Chutney יכול להתבצע 3 ימים קדימה מקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.