צ'ארד שוויצרי מוקפץ עם בצל אדום וחומץ סראנו צ' ילה
אם יש לך מלח כשר, chard שוויצרי, צ'ילי סראנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 48 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: Chard שוויצרי עם בייקון מעושן וחומץ Jalapeño, תבשיל שוויצרי מוקפץ, ו מוקפץ Chard שוויצרי.
הוראות
דמעה עלי סלק שוויצרי מגבעולים לבנים עבים; להשליך את הגבעולים לחתוך עלים גס.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את הבייקון ומבשל עד חום זהוב ושומן שניתנו.
הסר בייקון לצלחת עם כפית מחוררת.
מוסיפים את הבצל ומבשלים בשומן שניתנו עד רך.
מוסיפים את השום ומבשלים דקה נוספת.
מוסיפים את העלים השוויצריים, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים כדי לעטר את העלים. מבשלים עד העלים נבלו לחלוטין.
מוסיפים את חומץ צ ' ילה סראנו ולהמשיך לבשל במשך 2 דקות.
באמצעות סכין קילוף, לעשות חריץ קטן בכל צ ' ילה ומניחים בצנצנת קטנה או בקבוק עם ראש שייקר.
להביא חומץ ומלח, לפי הטעם, לרתיחה ומבשלים עד מלח מומס לחלוטין.
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
יוצקים חומץ על צ ' ילי, לכסות ולתת לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 2 ימים.