צ'דר-לחם תפוחי אדמה אסיאגו
לחם תפוחי אדמה צ'דר-אסיאגו עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך קמח, שמרים, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: קרקרים צ'דר אסיאגו (פחמימות נמוכות), לחם צ'דר תפוחי אדמה, ו Courgette, תפוחי אדמה & לחם צ'דר.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר, ומכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד מכרז.
מסננים במסננת מעל קערה, שומר 1 1/4 כוסות בישול נוזלי. נוזל קריר עד 11
מועכים את תפוחי האדמה עם מחית תפוחי אדמה כדי למדוד 2 כוסות; להפריש.
שלב נוזל בישול חם ושמרים בקערה גדולה, ולתת לעמוד 5 דקות. מוסיפים את הפירה. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין. מערבבים בהדרגה 5 כוסות קמח, מלח ופלפל כדי ליצור בצק נוקשה.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ 10 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים. ללוש בעדינות צ ' דר ואסיאגו.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. מחלקים בצק לשניים. עבודה עם חלק אחד בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), לגלגל כל חלק לתוך מלבן 11 x 7 אינץ ' על משטח מקומח.
מגלגלים כל מלבן בחוזקה, מתחילים עם קצה ארוך, לוחצים בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר, צובטים תפר ומסתיים לאטום.
מניחים לחמניות בצק, צדי התפר למטה, ב 2 (8 x 4 אינץ') מחבתות כיכר מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות 45 דקות או עד הוכפל בגודל.
לחשוף בצק; אופים ב 375 במשך 1 שעה או עד כיכרות השחמה על התחתונה נשמע חלול כאשר טפח.
הסר מחבתות; מגניב על מתלה חוט.