צ'יזבורגר מבושל לאט קציץ בשר
צ'יזבורגר מבושל לאט קציץ בשר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-15 מנות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם ביצים, בשר טחון, חרדל היינץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו מרק צ'יזבורגר מבושל לאט, מרק צ'יזבורגר מבושל איטי, ו מטבל צ'יזבורגר בייקון עם בישולים איטיים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים למעט רווקים רק עד מעורבב. מקפלים 2 (30 אינץ ' ארוך) חתיכות של ריינולדס לעטוף רדיד אלומיניום לאורך במחצית פעמיים. הצלבות חתיכות על משטח עבודה. למעלה עם תערובת בשר; צורה לתוך כיכר עגולה 8 אינץ'.
השתמש בידיות לסכל כדי להוריד בעדינות את קציץ הבשר לבישול איטי, ומאפשר לקצוות נייר כסף לתלות על הקצה העליון של הכיריים; לכסות עם מכסה.
מבשלים על 4 שעות גבוהות או עד קציץ בשר נעשה (160F). למעלה עם רווקים.
בואו לעמוד, מכוסה, 5 דקות. או עד שרווקים נמסים. השתמש בידיות לסכל כדי להסיר קציץ בשר מכיריים איטיים לפני חיתוך כדי לשרת.