צ'יזי תפוחי אדמה ובייקון "בטי חומה"
צ'יזי תפוחי אדמה & בייקון "בראון בטי" עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 420 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל טרי, מלח כשר, לחם סנדוויצ'ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: בייקון גבינה Hash ביצים חום מחבת + בגידה, תבשיל תפוחי אדמה חום גבינה, ו תפוח חום בטי.
הוראות
מניחים פרוסות בייקון במחבת ברזל גדולה, לא מחוממת כבדה או יצוקה. הפוך חום לבייקון בינוני ומבשל, הופך לעתים קרובות עד פריך. בערך 7 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז. להתפורר ולהניח בצד.
מניחים מתלה תנור בעמדה מרכזית.
תנור חום ל 350 מעלות F. לשים תפוחי אדמה 1 כפית מלח לסיר גדול.
הוסף רק מספיק מים כדי לכסות על ידי כ 1 אינץ'. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה. מכסה מחבת ומבשלים עד תפוחי אדמה להתפרק כאשר דקר עם מזלג, על 20 דקות. מסננים תפוחי אדמה ולאחר מכן להחזיר חצי מהם למחבת החמה, היבשה. הפעל חום נמוך ומבשל חשוף, רועד את המחבת לעתים קרובות להתאדות כמו הרבה מים מתפוחי אדמה חמים ככל שתוכל, על 4 דקות. חזור עם שאריות תפוחי אדמה.
תן לתפוחי אדמה להתקרר קצת ואז לדחוף דרך מעשר לתוך קערה גדולה. אתה יכול לחלופין מחית ביד עם masher או מזלג.
מוסיפים גבינת שמנת, חמאה מומסת ושמנת חמוצה.
מוסיפים עירית, ½ גבינת צ ' דר כוס, חצי בייקון מתפורר, ½ כפית מלח הנותרים, ו ¼ כפית פלפל. מערבבים עד בשילוב היטב.השתמש בסכין שפים גדול לחתוך פרוסות לחם לקוביות ½ אינץ' , ולאחר מכן לקצוץ לתוך פירורי לחם מחוספס בגדלים שונים. עבור לקערה גדולה.
יוצקים חמאה מומסת, משליכים לפירורי מעיל.
מוסיפים עשבי תיבול יבשים ומערבבים היטב.
העברת תערובת תפוחי אדמה לרדוד 2 ½ כדי תבשיל 3 ליטר או 9 על ידי 13 תבנית אפייה. למעלה עם כוס חצי הנותרים גבינת צ ' דר פירורי לחם.לעבור למרכז המדף של תנור מחומם ואופים, מסתובב באמצע, עד העליון הוא זהב, כ -30 דקות.
הסר מהתנור, מקשטים עם בייקון שנותר.