צ'ילה רנו "סופלה
צריך מנה עיקרית צמחונית? סופלה צ'ילה Relleno "יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 462 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת ג'ק, טורטיות תירס, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. נסו חביתת Relleno צ'ילה, Strata Relleno צ'ילה, ו תבשיל Relleno צ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
מטאטא Preheat. מסדרים צ 'יילס בשכבה אחת על תבנית אפייה ומטגנים עד חרוך מכל הצדדים, הופך צ' יילס לפי הצורך. לעטוף בנייר כסף ולתת לשבת 15 דקות.
הסר עור חרוך, גבעולים וזרעים. קוצצים צ ' יילס ומניחים בצד.
מחממים שמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה, מוסיפים בצל ו 1 כפית. מלח, ומבשלים, ערבוב, עד בצל רך.
מוסיפים טורטיות ומערבבים למעיל.
העברת תערובת בצל-טורטייה ל 8-by 8-in. תבנית אפייה.
מפזרים חצי צ ' ילי קצוץ וחצי פרסקו queso על גבי.
בקערה קטנה, מקציפים חלמונים עם קמח. בקערה גדולה ונקייה עם מקציף נקי או מקציפים, להכות חלבונים ביצה הנותרים כפית. מלח עד פסגות רכות טופס. מקפלים חלבוני ביצה לתוך תערובת חלמון ביצה; להפיץ חצי על התבשיל.
מפזרים צ ' ילי הנותרים על גבי.
מורחים את תערובת הביצים הנותרת על צ ' ילי ומפזרים החוצה queso הנותרים.
אופים עד זהב ונפוח, 20 עד 25 דקות.
מפזרים כוסברה ומגישים ברוטב חם.