קושימומחה
מוכן ב53 דק.
מנות4
ציון בריאות70
מגזין

צ'ילי בול בורגר סליידרים

צ'ילי בול בורגר סליידרים
זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם לחמניות מחוון, שמן זית, חלפיניו, וכן קומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 53 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 80%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סליידרים של בורגר, פיצה בורגר סליידרים, ו קפרזה ירקות בורגר גולשים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה מוסיפים את הבקר הטחון, החזיר הטחון, אבקת הצ 'ילי, הכמון, פתיתי הבצל, הג' לפנו והמלח והפלפל. באמצעות ידיים נקיות, לערבב היטב לשלב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פתיתי בצל יבשיםפתיתי בצל יבשים
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
חזיר טחוןחזיר טחון
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הכינו תבנית מאפינס עם תרסיס שמן קנולה. מפרידים את תערובת הבקר ל -2 ערימות שוות ומניחים 1 ערימה בצד. התחל לעצב 12 קציצות שוות, 1 על 1, טפח אותן לתוך תבנית המאפינס כך שהתחתיות והדפנות יכוסו בתערובת הבקר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
4
מכניסים את תבנית המאפינס לתנור ומבשלים 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
במחבת מטגנת בינונית על אש בינונית מוסיפים את שמן הזית. לאחר מכן מוסיפים את הבצל, השום והאורגנו ומקפיצים עד שהבצל מתחיל לנבול, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים פנימה את רסק העגבניות ואת תערובת הבקר הטחון שנותרה ומבשלים עד שהבשר מתחיל להשחים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
יוצקים פנימה את העגבניות והשעועית המשומרים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
8
תנו לצ ' ילי להתבשל במשך 10 דקות על נמוך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
9
מרפדים תבנית בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
מוציאים את תבנית המאפינס מהתנור ומוציאים את מאפינס הבקר מהתבנית ומניחים אותם על תבנית האפייה המרופדת. לאחר מכן, הוסיפו כ -1 כף גבינה לחלק הפנימי של כל מאפין בקר. מעל הגבינה 2 כפות צ ' ילי ליצירת תל גדוש. לאחר מכן, למעלה עם עוד 1 כף גבינה. הופכים את התנור לצלייה ומכניסים את מאפינס הבקר הממולאים חזרה לתנור וממשיכים לבשל עד שהגבינה מבעבעת ומשחימה מעט, כ -2 דקות (או שומרים על 350 מעלות צלזיוס ואופים עד שהגבינה נמסה, 6 עד 9 דקות).
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
הגישו את המחוונים על הלחמניות לקהל הרעב שלכם.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי למחוון. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא עשיר בקליקוט. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-64 דולר.
ווב קליקוט ריץ'
ווב קליקוט ריץ'
עם ווב קליקוט עשיר, הפרי מוגבר לרמה חדשה ומלהיבה. פינו נואר החתימה של ווב קליקוט זוכה לרבגוניות חדשה עם מינון גבוה יותר, בעוד שנוכחות גדולה יותר של מיוניה מדגישה תווים טריים, פירותיים וגורמנדיים. בחיך נמצאים תווי הדרים ופרחים המאוזנים עם הרעננות הדינמית והגימור הקרמי המשותף לכל הביטויים של ווב קליקוט.תערובת: 45% פינו נואר, 15% שרדונה, 40% מיוניה