זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם לחמניות מחוון, שמן זית, חלפיניו, וכן קומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 53 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 80%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סליידרים של בורגר, פיצה בורגר סליידרים, ו קפרזה ירקות בורגר גולשים.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה גדולה מוסיפים את הבקר הטחון, החזיר הטחון, אבקת הצ 'ילי, הכמון, פתיתי הבצל, הג' לפנו והמלח והפלפל. באמצעות ידיים נקיות, לערבב היטב לשלב, על 1 דקה.
הכינו תבנית מאפינס עם תרסיס שמן קנולה. מפרידים את תערובת הבקר ל -2 ערימות שוות ומניחים 1 ערימה בצד. התחל לעצב 12 קציצות שוות, 1 על 1, טפח אותן לתוך תבנית המאפינס כך שהתחתיות והדפנות יכוסו בתערובת הבקר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
4
מכניסים את תבנית המאפינס לתנור ומבשלים 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
במחבת מטגנת בינונית על אש בינונית מוסיפים את שמן הזית. לאחר מכן מוסיפים את הבצל, השום והאורגנו ומקפיצים עד שהבצל מתחיל לנבול, כ -5 דקות.
מוסיפים פנימה את רסק העגבניות ואת תערובת הבקר הטחון שנותרה ומבשלים עד שהבשר מתחיל להשחים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
יוצקים פנימה את העגבניות והשעועית המשומרים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
14 כוס גבינת רומנו מגוררת
פפרונצ'יני, לקישוט
תוספות, אופציונלי
8
תנו לצ ' ילי להתבשל במשך 10 דקות על נמוך.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
9
מרפדים תבנית בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ
10
מוציאים את תבנית המאפינס מהתנור ומוציאים את מאפינס הבקר מהתבנית ומניחים אותם על תבנית האפייה המרופדת. לאחר מכן, הוסיפו כ -1 כף גבינה לחלק הפנימי של כל מאפין בקר. מעל הגבינה 2 כפות צ ' ילי ליצירת תל גדוש. לאחר מכן, למעלה עם עוד 1 כף גבינה. הופכים את התנור לצלייה ומכניסים את מאפינס הבקר הממולאים חזרה לתנור וממשיכים לבשל עד שהגבינה מבעבעת ומשחימה מעט, כ -2 דקות (או שומרים על 350 מעלות צלזיוס ואופים עד שהגבינה נמסה, 6 עד 9 דקות).
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי למחוון. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא עשיר בקליקוט. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-64 דולר.
ווב קליקוט ריץ'
עם ווב קליקוט עשיר, הפרי מוגבר לרמה חדשה ומלהיבה. פינו נואר החתימה של ווב קליקוט זוכה לרבגוניות חדשה עם מינון גבוה יותר, בעוד שנוכחות גדולה יותר של מיוניה מדגישה תווים טריים, פירותיים וגורמנדיים. בחיך נמצאים תווי הדרים ופרחים המאוזנים עם הרעננות הדינמית והגימור הקרמי המשותף לכל הביטויים של ווב קליקוט.תערובת: 45% פינו נואר, 15% שרדונה, 40% מיוניה