קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

צ'ילי דו-שעועית בלילות שבוע

צ'ילי דו-שעועית בלילות שבוע
צ'ילי דו-שעועית בלילה הוא מנה עיקרית שמגישה 4. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו יש 440 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 30 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם שעועית, אבקת צ'ילי, אורז חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 92%. הציון הזה מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צ'ילי שעועית שחורה בלילה, צ'ילי שעועית שחורה בלילה, ו צ'ילי שעועית שחורה בלילה.

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה; מוסיפים את הג ' לפנוס, הבצל והחומץ ומבשלים תוך ערבוב עד לריכוך כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את השום ומבשלים כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
3
מערבבים פנימה את המרק, העגבניות, אבקת הצ ' ילי ואבקת חמשת התבלינים אם משתמשים, ומגבירים את האש לגבוהה. מביאים לרתיחה מלאה ומבשלים 1 דקה. מערבבים פנימה את השעועית ומחזירים לרתיחה מלאה. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד שמסמיך מעט אך עדיין מרק, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4
ממלאים כל קערה בכ - 1/2 כוס אורז. מצקת את הצ 'ילי מעל, מפזרים את הצ' דר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache

קאווה, שיראז וגרנאש הם הבחירות המובילות שלי לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טוטוס טוס קאווה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
טוטוס טוס קאווה
טוטוס טוס קאווה
טוטוס טוס קאווה מראה ניחוחות בהירים של אפרסק, לימון ותפוז כתום, עם מגע של שוש. היין מרוכז, מישוש ודחוס בפה, בעל אופי חצוף וסלעי לטעמי ההדרים, פירות הבור והאניס שלו. מראה עושר וחיות בפה והגימור הבהיר ארוך.