קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

צ'ילי דו-שעועית בלילות שבוע

צ'ילי דו-שעועית בלילות שבוע
צ'ילי דו-שעועית בלילה הוא מנה עיקרית שמגישה 4. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו יש 440 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 30 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם שעועית, אבקת צ'ילי, אורז חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 92%. הציון הזה מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צ'ילי שעועית שחורה בלילה, צ'ילי שעועית שחורה בלילה, ו צ'ילי שעועית שחורה בלילה.

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה; מוסיפים את הג ' לפנוס, הבצל והחומץ ומבשלים תוך ערבוב עד לריכוך כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
מוסיפים את השום ומבשלים כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
3
מערבבים פנימה את המרק, העגבניות, אבקת הצ ' ילי ואבקת חמשת התבלינים אם משתמשים, ומגבירים את האש לגבוהה. מביאים לרתיחה מלאה ומבשלים 1 דקה. מערבבים פנימה את השעועית ומחזירים לרתיחה מלאה. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד שמסמיך מעט אך עדיין מרק, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4
ממלאים כל קערה בכ - 1/2 כוס אורז. מצקת את הצ 'ילי מעל, מפזרים את הצ' דר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס

יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache

קאווה, שיראז וגרנאש הם הבחירות המובילות שלי לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טוטוס טוס קאווה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
טוטוס טוס קאווה
טוטוס טוס קאווה
טוטוס טוס קאווה מראה ניחוחות בהירים של אפרסק, לימון ותפוז כתום, עם מגע של שוש. היין מרוכז, מישוש ודחוס בפה, בעל אופי חצוף וסלעי לטעמי ההדרים, פירות הבור והאניס שלו. מראה עושר וחיות בפה והגימור הבהיר ארוך.