קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

צ'ילי החווה

צ'ילי החווה
ראנץ ' צ'ילי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 877 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. גשו לסופר וקנו מרק בשר דל שומן, צ'אק בקר עצמות, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו תחרות צ'ילי שנתית 7: ערך # 4-צ' ילי Smokey צ'יפוטלה עם שמנת חמוצה חווה + תפריט שבועי, שעועית חווה צ'ילי, ו צ'ילי עם שמנת חמוצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים 1 יכול מרק לתוך זכוכית למדוד; חום במיקרוגל עד רותח. גזע וזרע צ ' ילי מיובש; לשטוף, לחתוך לחתיכות, ולשים בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים מרק חם על צ ' ילי ולתת לעמוד 10 דקות. מחזיק מכסה עם מגבת, להסתחרר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3
בינתיים, במחבת כבדה 6 ליטר מעל חום בינוני גבוה, מערבבים בייקון לעתים קרובות עד השחמה, על 10 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר מגבות נייר. בטל את כל אבל 2 כפות שומן מן המחבת.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
יש לשטוף את הבשר ולטפוח יבש; לחתוך לחתיכות 1 1/2 אינץ', זמירה את כל גושי שומן גדולים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מפזרים מעט בשר עם מלח. עבודה בקבוצות, להוסיף בשר בשכבה אחת למחבת ולהפוך חתיכות לפי הצורך חום בכל רחבי, 5 עד 6 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מעבירים בשר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים בצל, שום, כמון, ואורגנו למחבת; מערבבים לעתים קרובות עד הבצל הוא צולע ומתחיל חום, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
להחזיר בשר ובייקון למחבת.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים צ ' ילה טהור, בירה, הנותרים מרק יכול; להביא לרתיחה, גירוד חתיכות משחי. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 1 שעה. לחשוף ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בשר רך מאוד כאשר פירסינג ורוטב הוא מעובה, 1 עד 1 1/2 שעות יותר; אם הרוטב מקבל עבה מדי לפני הבשר נעשה, להוסיף יותר מרק לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
10
בעוד בשר בקר מבשל, במחבת קלייה, צ 'ילי poblano broil 4 אינץ' מחום, הופך פעם אחת, עד חרוך בכל רחבי, 11 עד 13 דקות בסך הכל. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף, גזע, זרע, קוצצים גס. מערבבים לתוך צ ' ילי כ -30 דקות לפני שהוא נעשה.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

צ ' ילי בתפריט? נסה זיווג עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. ה-Cava Mestres Reserva Brut 1312 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
קש חיוור צהוב בצבע עם גוונים ירוקים גלויים בועות בסדר, אלגנטי. השתקפות ברורה של הבציר: עדינות עדינה עם ניחוחות אינטנסיביים של פירות לבנים, פרחים ועשבי תיבול טריים לחתוך. על החיך הוא טרי, חושף איזון גדול של מתיקות וחומציות. נעים וקל לשתות.