קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות45
מגזין

צ'ילי טקסס של טיילר

צ'ילי טקסס של טיילר
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. לכו לחנות ותביאו אבקת צ'ילי, עלי כוסברה, צ' יפוטלה צ'ילה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. מתכונים דומים: צ'ילי טקסס של טיילר, תחרות צ'ילי שנתית 5: ערך # 1-צ' ילי בסגנון טקסס, ו טקסס צ'ילי.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
במחבת יבשה קטנה על אש נמוכה מוסיפים את פלפלים אנצ 'ו, אורגנו, פפריקה, כוסברה, כמון ואבקת צ' ילי. לבשל עד שהם מתחילים להריח, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
כוסברה.כוסברה.
אורגנואורגנו
פפריקהפפריקה
פלפליםפלפלים
כמוןכמון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
שים את התבלינים לתוך טחנת תבלינים או מעבד מזון לטחון עד שהם אבקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תבליניםתבלינים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
מחממים תבשיל תחתית כבד גדול מעל חום בינוני; מוסיפים 3 כפות שמן זית והבצל. מבשלים עד הבצלים רכים ומתחילים לקרם, כ -10 דקות. מלטפים את הבשר ומייבשים אותו במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
בקרבקר
5
מוסיפים אותו לסיר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שיש לו השחמה מכל הצדדים, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
מוסיפים 2 כפות של תערובת התבלינים הקלוי, השום, צ ' יפוטלה, חלפיניו, עגבניות, מקל קינמון וסוכר. מתבלים במלח ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
תערובת תיבולתערובת תיבול
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
סוכרסוכר
מלחמלח
7
מוסיפים מים חמים עד שהבשר מכוסה רק בנוזל. חזור לרתיחה, להפחית לרתיחה, לכסות, ולבשל במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בשרבשר
8
הסר את הבשר וגרוס אותו עם מזלג. להחזיר אותו לסיר, מערבבים בחרינה והשוקולד, ומבשלים עוד 10 דקות, שנחשפו, כדי להתעבות. לטעום ולהתאים תיבול.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)
שוקולדשוקולד
תיבולתיבול
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
9
מגישים עם פרסקו queso, כוסברה, וסיד לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
Queso FrescoQueso Fresco
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
לייםליים

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Casteller קאווה ברוט עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Casteller קאווה ברוט
Casteller קאווה ברוט
הקסטלר ברוט קאווה מציג תפוח ירוק וניחוחות הדר. בפה, יש לו טעמים פריכים, טריים עם הערות הדר ליים ורק מגע של מתיקות. יש לזה טעם טרי, נקי ועצבני.