צ'ילי עוף עם שעועית לבנה וצ' יפס
עוף צ'ילי עם שעועית לבנה וצ' יפוטלס הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 515 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. לכו לחנות ותביאו שעועית צפונית יוצאת מן הכלל, כמון טחון, צ'ילי צ' יפוטלה ברוטב אדובו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. נסו צ'יפוטלה עוף צ' ילי לבן עם תירס ושעועית לבנה {ללא גלוטן}, עוף צ'ילי ירוק עם שעועית לבנה, ו מתכון צ'ילי עוף ללא גלוטן עם שעועית לבנה, בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בסיר nonstick מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; מטוגנים עד רכים.
מוסיפים כמון, שעועית ומרק למחבת.
הסר זרעים מ 1 צ 'ילה; קוצצים צ' ילה.
מוסיפים צ ' ילה ו 2 כפיות רוטב אדובו לתערובת שעועית; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 15 דקות. תערובת 1 כוס שעועית בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה. להחזיר מחית למחבת; להוסיף עוף. מבשלים 5 דקות או עד מחומם היטב; מערבבים בכוסברה.