המתכון צ'ילי קון Queso מוכן תוך 10 דקות בערך. וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתאים ל-4 מנות. במנה עיקרית זו יש 974 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 74 גרם של שומן למנה. אם יש לך חלב, גבינת צ'דר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. נסו נקי לאכול צ'ילי קון קרנה (סיר מיידי), מטבל גבינה צ'ילי, ו צ'ילי קון מטבל גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים את החמאה בסיר על חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים את הבצלים, צ ' ילי סראנו, jalapeño ומבשלים כ 5 דקות או עד הבצלים שקופים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
לטאטא את הקמח לתוך המחבת ומבשלים כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים את החלב לתוך המחבת, תוך לטאטא, לבשל עד הרוטב סמיך, על 3 דקות. מערבבים בכוסברה ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
להפוך את החום עד נמוך, ו ¼ כוס בכל פעם, לאט לערבב את הגבינה המגוררת עד שהוא נמס לחלוטין. חזור עד שכל גבינת הצ 'דר ומונטריי ג' ק נוספו. מערבבים את השמנת החמוצה ומוסיפים מלח לפי הטעם.
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Avinyo קאווה Reserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.