צ'יפוטלה-צ' ילי שעועית שחורה
המתכון צ'יפוטלה-שעועית שחורה צ' ילי יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך בסביבה 7 שעות ו -15 דקות. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.81 דולר למנה. מנה עיקרית זו כוללת 350 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. אם יש לכם עגבניות צלויות באש, צלי צ'אק בקר, שיני שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. ו 2 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה מוצק. נסו צ'ילי שעועית שחורה צ' יפוטלה, צ'יפוטלה-צ' ילי שעועית שחורה, ו צ'ילי שעועית שחורה צ' יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את השעועית, העגבניות, הבצל, הפלפל הירוק, פלפלי הצ ' יפוטלה, רוטב האדובו והשום. בקערה אחרת שלבו את הבקר, הכמון, האורגנו, המלח והפלפל.
יוצקים מחצית מתערובת העגבניות לקט 4 או 5. סיר איטי; מוסיפים את הבשר. למעלה עם תערובת העגבניות שנותרה. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 7-9 שעות או עד שהבשר רך.
מגישים עם תוספות לבחירתכם.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי בתפריט? נסה להתאים עם קאווה, גרנאש ושיראז. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פאפט דל מאס קאווה ברוט. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![פאפט דל מאס קאווה ברוט]()
פאפט דל מאס קאווה ברוט
ניחוחות פרי נעימים וצבע בהיר וברור. תחושת הטעם בפה נעימה מאוד, קלילה ומאוזנת היטב, תחושה רעננה ועליזה מאוד, התמדה טובה, עם תווי פירות ופרחים. טעם הלוואי מזמין אתכם להמשיך להתענג על היין.