צ'יפס בטטה מתובל
המתכון צ'יפס בטטה מתובל מוכן בערך בעוד 40 דקות. והוא בהחלט גדול ללא גלוטן, וכל 30 ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 57 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח ים גס ופלפל קרקע גס, רוזמרין, בטטות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צ'יפס בטטה עם מיונז צ' יפוטלה (צ'יפס ים), צ'יפס בטטה עם אגוזי מלך, סוכר חום, & רוטב צ' ילי מתוק, ו צ'יפס בטטה צ' ילי עם מטבל יוגורט קארי תאילנדי.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
לזרוק תפוחי אדמה מתוקים, שמן זית, רוזמרין, מלח ופלפל יחד בקערה גדולה עד מצופה באופן שווה. מסדרים בטטות על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד למכרז, 20 עד 30 דקות.