צ'יפס זהב יוקון עם אנשובי לבן
צ'יפס זהב יוקון עם אנשובי לבן נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 6 מנות. זה מנות ראשונות יש 63 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אנשובי, שמן זית, תפוח אדמה זהב יוקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: יוקון דרך ורמונט: פנקייק תפוחי אדמה יוקון זהב ורסק תפוחים עבה, קליפות תפוחי אדמה זהב יוקון, ו סלט תפוחי אדמה זהב יוקון.
הוראות
מחממים התנור ל 177° (ראה הערה). קו גיליון אפייה עם מחצלת אפיית סיליקון או נייר קלף. הכינו תבנית אפייה זהה ועוד מחצלת סיליקון או פיסת קלף.
לקלף את תפוחי האדמה. השתמש מנדולינה יפנית או סכין חדה מאוד לחתוך את תפוחי האדמה לאורכו לפרוסות דקות נייר.
בחר 6 של הפרוסות הגדולות כי הם דומים ביותר בצורת. עם סכין חיתוך חדה, לעשות 3 חריצים קטנים בשורה במרכז כל פרוסה, כך אנשובי יכול להיות מושחל דרך לאורך.
חוט פילה אנשובי דרך חריצים של פרוסה אחת. חזור עם שאר אנשובי ופרוסות תפוחי אדמה.
מברישים את שני הצדדים של הצ ' יפס עם שמן זית ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מסדרים את הפרוסות על תבנית האפייה מוכנה ומכסים עם מחצלת הסיליקון השנייה או פיסת קלף . למעלה עם תבנית האפייה השנייה ולשים את הרכבה דחוקה בתנור.
אופים במשך 10 עד 15 דקות או עד השבבים הם חום זהוב.
כדי לשרת, מתבלים את הצ ' יפס החם עם מלח ופלפל ומניחים כל שבב על צלחת קטנה.
אם אתה מעדיף, מטגנים עמוק את השבבים בשמן קנולה מחומם עד 191°. מטגנים את השבבים עד חום זהוב. הרם מן השמן החם עם כפית מחוררת או עכביש לנקז על מגבות נייר. מתבלים במלח ופלפל ומגישים חם.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
הוא גם היה מועמד ארבע פעמים לפרס ג ' יימס בירד לשף הטוב ביותר במערב התיכון, וזכה בפרס בשנת 200
טרו, שפתחה את שעריה במאי 1999, הייתה מועמדת לפרס ג ' יימס בירד עבור המסעדה החדשה הטובה ביותר לשנת 2000 וכונתה אחת מ-50 המסעדות הטובות בעולם על ידי קונדה נאסט טרוולר. טרמונטו הוא המחבר, יחד עם שותפו גייל גאנד, של הברזיות האמריקניות וביצי קמח מסוכר חמאה.מרי גודבודי היא סופרת מזון ועורכת ידועה אשר עבדה על יותר מארבעים וחמישה ספרים. בין תפקידיה האחרונים: Williams-Sonoma Kitchen Companion, The Garden Entertaining Cookbook, And Back to The Table. היא העורכת של ה-IACP Food Forum Quarterly, הייתה העורכת הראשונה של המגזין קוקס, והיא עורכת בכירה במגזין Choc-olatier ובמגזין קונדיטור ועיצוב.טים טרנר (באנגלית: Tim Turner) הוא צלם אוכל ושולחן. הוא זכה פעמיים בפרס ג ' יימס בירד עבור צילום האוכל הטוב ביותר, שזכה לאחרונה בשנת 200
הפרויקטים הקודמים שלו כוללים את Charlie Trotters Recipes, Charlie Trotter 's Meat and Game, The Inn at Little Washington, Norman' s New World Cuisine (by Norman Van Aken), Jacques Pepin ' s Kitchen ו-American Brasserie.
אתה מאמין שאף אחד לא בדק את המתכון הזה עדיין? ביקורות תובנה ומודעות היטב על ידי החברים שלנו הם חלק ממה שהופך Epicurious אתר המזון הטוב ביותר על פני כדור הארץ. היכנס כדי להיות הראשון לסקור את המתכון הזה, ולהפוך את דעתך שמעה.
{{ _.כל (פריטים, פונקציה (פריט) {}}
מתכונים נוספים מ-Bon Appétit
נפוליאון מוס קרמל עם רוטב קרמל וגרגרים
בננות בקרמל וקרם וניל בכוסות פילו
קוויאר מעושן וחומוס על פיתות טוסטים
מולים ברוטב קארי על חצי הקליפה
אוכמניות מיובשות וביסקוטי שוקולד לבן