צ'יפס כרוב מייפל
אם יש לכם שמן זית extran, מלח ים, סירופ מייפל אמיתי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. . נסו צ'יפס כרוב שומשום, צ'יפס כרוב ממכר לחלוטין, ו צ'יפס אגוז מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
כרוב כתמים יבש ביסודיות עם מגבות נייר אם עלים לחים משטיפה. מסדרים חתיכות כרוב על גיליון אפייה מוכן בשכבה אחת טפטוף עם שמן זית וסירופ מייפל; מפזרים מלח ים.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות של כרוב להתחיל חום מעט ואת חתיכות להרגיש פריך למגע, 10 עד 15 דקות. בדוק לעתים קרובות לאחר 10 דקות כדי למנוע שריפה.