צ'יפס מולסה שיבולת שועל
שיבולת שועל מולסה צ'יפס הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 90 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 135 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם קמח, סודה לשתייה, שיבולת שועל מיושנת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 11%. ציון זה הוא רע למדי. נסו צ'יפס מולסה, מולסה-צ'יפס ג' ינג'ר, ו צ'יפס שיבולת שועל עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים מולסה וניל.
שלב את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון, המלח והסודה לשתייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב.
מעבירים לקערה גדולה יותר במידת הצורך. מערבבים פנימה שיבולת שועל ופקאן.
זרוק על ידי כפות 2 ב. בנפרד על גבי ניירות אפייה משומנים.
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 10-12 דקות או עד שהקצוות יציבים. מצננים 3 דקות לפני שמוציאים למתלים.