צ'יפס סמטה עם זיגוג בלסמי
צ'יפס סמטה עם זיגוג בלסמי עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1448 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 96 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, תפוחי אדמה russet, קיצור נוזלי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו השרימפס המשובח של באד ואלי, צ'יפס בתנור בלסמי, ו צ'יפס בתנור בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את זיגוג בלסמי: להביא את החומץ לרתיחה בסיר מעל חום בינוני גבוה. מבשלים עד סירופ מופחת כ 1/2 כוס, 8 עד 10 דקות; לשמור על חום או בטמפרטורת החדר.
מחממים את השמן בסיר עם תחתית כבדה או בתנור הולנדי על חום בינוני עד שמדחום בטיגון עמוק רושם 220 מעלות F. עובדים בקבוצות, מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים עד לצבע מעט אבל עדיין חיוור, כ 5 דקות.
העברה לתבנית אפייה באמצעות כף גדולה מחוררת; בואו להתקרר.
להגדיל את החום להביא את טמפרטורת השמן ל 350 מעלות F. עובד בקבוצות, להחזיר את הצ ' יפס שמן חם ומטגנים עד חום זהוב, 8 עד 10 דקות.
העברה לסדין אפייה מרופדת במגבת נייר באמצעות כף גדולה מחוררת. מתבלים מיד במלח ופלפל.
מעבירים את הצ ' יפס לצלחת חסינת חום או תבנית אפייה.
מפזרים את הגבינה ואת המטגן עד שהוא נמס, על 2 דקות.
טפטוף עם כמה זיגוג בלסמי ומפזרים פתיתי פלפל אדום. צילום קאט טויטש