קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

צ'יפס עם בולגוגי וקימצ' י מקורמל

צ'יפס עם בולגוגי וקימצ' י מקורמל
צ'יפס עם בולגוגי וקימצ' י מקורמל עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 62 גרם של שומן, וסך הכל 966 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קוריאני צ'ילה להדביק, sriracha, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו סטייק בולגוגי בסגנון עם סלט קימצ'י וצ' יפס טמפורה, Q ' S Seoul Bulgogi and Kimchi, ו צלחת אורז Bulgogi Kimchi (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשקית פלסטיק resealable, לשלב את הבצל, שום, זנגביל, רוטב סויה, סוכר, חומץ ושמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
הוסף את עין הצלעות וזרוק למעיל. תאטמו את התיק ותכניסו אותו למקרר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעותסטייק צלעות
3
לנקז את הבשר, להרים את מוצקים ולייבש לטפוח. במחבת גדולה, מחממים את שמן הירקות עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הבשר ומבשלים על חום גבוה, הופכים פעם אחת, עד השחמה קלה, 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
להעביר את הבשר לצלחת ולהתחמם. יש לשטוף את המחבת ולנגב יבש.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
בקערה בינונית, לשלב את הסוכר, חומץ, להדביק צ ' ילה ורוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
הוסף את הקימצ ' י וזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
קמחיקמחי
8
מחממים את המחבת עד חם מאוד.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים את הקימצ 'י ומבשלים על חום גבוה עד שהנוזל מעובה ומבריק והקימצ' י משחיתים בנקודות, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמחיקמחי
10
בקערה קטנה, לטאטא את המיונז עם 3 כפות של Sriracha.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
SrirachaSriracha
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
לפזר את הצ ' יפס על מגש העליון עם bulgogi ו kimchi.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
קמחיקמחי
12
טפטוף עם כמה מיונז Sriracha ומפזרים צ ' דר, בצל, זרעי שומשום וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
SrirachaSriracha
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
13
מגישים עם Sriracha נוסף.
מרכיבים שתצטרך
SrirachaSriracha

מרכיבים

22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמשחת צ'ילה קוריאנית (gochujang)משחת צ'ילה קוריאנית (gochujang)454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'צ'יפס חםצ'יפס חם11 כף אורגנו מיובשזנגביל טרי, טחוןזנגביל טרי, טחון3ציפורןשום, טחוןשום, טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחיקמחי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו1קטן(קטן) בצל, טחון(קטן) בצל, טחון454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סטייק עין צלע ללא עצמות, לחתוך לפרוסות דקות מאוד, 3 אינץסטייק עין צלע ללא עצמות, לחתוך לפרוסות דקות מאוד, 3 אינץ1אוראו ממולאים כפוליםשמן שומשום קלוישמן שומשום קלוי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסSriracha, בתוספת יותר להגשהSriracha, בתוספת יותר להגשה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים4שרימפס וורידיםצ'דר מגורר, בצל לבן קצוץ, זרעי שומשום קלויים וכוסברה, להגשהצ'דר מגורר, בצל לבן קצוץ, זרעי שומשום קלויים וכוסברה, להגשה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק11 כף אורגנו מיובשחומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק