צ'יקן וילסון
צ'יקן וילסון דורש מסביב 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 68 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 799 קלוריות. אם יש לכם שמן צמחי, יין, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. וזה די טוב. נסו השפמנון המטוגן של ג'סטין וילסון, אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל, ו העוף המגורר הטוב ביותר עבור מנות העוף שלך + מרק עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מקציפים קלות ביצים בקערה קטנה. משרים את חתיכות העוף בביצה לפחות 30 דקות. בינתיים, להמיס את החמאה במחבת גדולה ולהוסיף את הפטריות. מבשלים ומערבבים את הפטריות החתוכות עד שהתרככו.
הסר את העוף מתערובת הביצה.
מגלגלים את חתיכות העוף בפירורי לחם ומניחים בצד.
מחממים כמות קטנה של שמן במחבת גדולה מעל בינוני גבוה.
מניחים את חתיכות העוף במחבת וחום מכל הצדדים. חום את החלקים בקבוצות במידת הצורך.
מניחים את חתיכות עוף משחימים בתבנית אפיית זכוכית 9x13 אינץ'. מכסים את העוף בפטריות הטחון.
יוצקים את היין לתבנית האפייה, ואז מכסים את התערובת עם הגבינה הפרוסה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 40 דקות, או עד העוף מבושל דרך.