קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות29
מגזין

צדפה אופים על החוף

צדפה אופים על החוף
לאפות צדפות על החוף נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 1244 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 92 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קילבסה, תפוחי אדמה מלבינים, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: לא לאפות כמהין אוריאו ומעבד מזון חוף המילטון בגידה, אפיית צדפה אחת בסיר, ו צדפה אופים.

הוראות

1
חפור בור רדוד בחול ושים אותו באבנים גדולות. ערימת עצים על הגחלים. לשרוף את העץ במשך 1 עד 2 שעות עד הסלעים הם אדומים חמים; לגרוף את האפר. הגדר בלוק 1 אפר על כל פינה של הבור כדי ליצור את הבסיס; להניח באח ברביקיו על גבי לעשות שולחן.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1
מערבבים את החמאה עם הגבינה ועשבי תיבול; מתבלים אותו עם מלח ופלפל. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
2
מניחים שכבה עבה של אצות על הסבכה.
מרכיבים שתצטרך
אצותאצות
3
מניחים שכבה של תפוחי אדמה על המדף ומכסים אותם בשכבה דקה של אצות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
אצותאצות
4
שים את התירס על הבא ולאחר מכן עוד שכבה דקה של אצות. עכשיו לשים על הנקניק ולמעלה אותו עם שכבה דקה של אצות. התל הבא הצדפות למעלה ומכסות בשכבה עבה של אצות. מכסים את כל האפייה עם יוטה או ברזנט ספוג במי ים. שמור את הברזנט רטוב על ידי שפיכת מי ים מעל אם יש צורך. מבשלים עד שהצדפות נפתחות ותפוחי האדמה רכים, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקייהנקניקייה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
אצותאצות
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
משוך את הקליפות בחזרה מן התירס ולהסיר את המשי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
6
מברשת בנדיבות עם חמאת עשבי תיבול ומקשטים עם פרמזן מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.