אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מרק, אז תנו הזדמנות ל צדפה ומרק תירס. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 325 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לכם בייקון, צדפות ים, תפוחי אדמה זהב יוקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו צדפות, תירס ומרק בייקון, מרק צדפות, ו מרק צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה, מעל חום בינוני, לבשל את הבייקון עד פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
העברה לצלחת מרופדת במגבות נייר. אתה צריך בערך 2 כפות של טיפות בייקון; במידת הצורך, להשלים עם שמן זית. הגבר את החום לגובה בינוני. מתבלים בצדפות עם מלח ופלפל ומבשלים, עובדים בקבוצות, עד חום זהוב, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
העברה לצלחת.
4
מוסיף את הבצל לטפטופים במחבת ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את תפוחי האדמה, היין, המרק והשמנת, מכסים חלקית ומפחיתים את החום. מבשלים בעדינות עד שתפוחי האדמה רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים את הצדפות ותירס ומבשלים בעדינות במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
7
מפזרים פטרוזיליה ובייקון.עצה: צדפות להשאיל מתיקות יפה למרק זה, אבל הם יקרים יחסית. ניתן להשתמש בשרימפס או בכל דג מוצק, בשר לבן, כגון בקלה או הליבוט, במקום.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
צ אודר
הליבוט
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.