מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 267 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שום, צדפות קטנות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו צדפות עם אורגנו ופירורי לחם (Vongole Origanate), Tagliatelle Con Vongole-פסטה עם צדפות קטנות, ו Vongole פיצה עם Andouille, צדפות וצדפות (מתכונים דומים).
הוראות
1
בזהירות לפתוח את הצדפות ולשחרר מן הקליפה התחתונה, בזהירות ניקוז כל נוזל צדפות לתוך קערת ערבוב קטנה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
2
יוצקים מלח כשר על סדין עוגיות כך שהוא לפחות חצי אינץ ' עמוק, ולסדר את הצדפות בחצי פגזים שלהם סביב גיליון העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
מלח כשר
עוגיות
קונכיות פסטה
צדפות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
במחבת סאוט 10 עד 12 אינץ', מחממים את השמן על אש בינונית עד לעישון ומוסיפים את הבצל, השום והפלפלים. מבשלים 6 עד 7 דקות, עד מרכך אור חום זהוב, ולאחר מכן להוסיף את פירורי הלחם ולהמשיך לבשל עוד 3 דקות, עד שהם בצבע חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
פלפלים
שום
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הסר את התערובת מחום, מתבלים במלח ופלפל, וקריר. מערבבים את האורגנו הקצוץ ואת נוזל הצדפה השמורה לארוז על 2 כפיות של תערובת פירור רופף לתוך כל צדפה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אורגנו
5
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
6
מניחים צדפות תחת חום וחום דרך, בלי באמת לבשל את הצדפה, על 1 1/2 עד 2 דקות, עד תערובת פירור הפך חום זהוב עמוק.