צדפות איטלקי
צדפות איטלקי נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם אורגנו, פתיתי פלפל, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: צדפות יפניות (צדפות מאודות סאקה), צדפות קם האונג (צדפות ריחניות מוזהבות), ו צדפות בגריל (צדפות צוואר קטנות).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית. לבשל שום בחמאה בקצרה. מערבבים יין, ומתבלים עם פתיתי אורגנו, פטרוזיליה ופלפל אדום.
מניחים צדפות בתערובת היין. מכסים, ואדים עד שכל הצדפות נפתחות: השליכו כל מה שלא נפתח.
מגישים בקערות מרק, ומרק מצקת בנדיבות עליהם.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.