המתכון אפוי צדפות יכול להתבצע תוך כ-50 דקות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 25 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 310 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 719 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם אבקת בצל, חמאה, גבינת פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 59%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון צדפות אפויות, צדפות אפויות, ו צדפות אפויות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
יוצקים חמאה מומסת לכלי קדירה סגלגל של 2 ליטר. מחלקים חמאה וצדפות באופן שווה בתוך המנה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
3
שלב את פירורי הלחם, אבקת הבצל, אבקת השום, הפפריקה, הפטרוזיליה, השום הטחון וגבינת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
אבקת שום
שום טחון
פירורי לחם
אבקת בצל
פפריקה
פטרוזיליה
4
מפזרים תערובת זו על הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שהצדפות יציבות, כ -20 דקות.
פינו נואר,שרדונה ושנין בלאן הם בחירה מצוינת עבור צדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות צלויות או צרובות. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או לבשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. סוס הבר פינו נואר חסר מעצורים עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
סוס פרא פינו נואר בלתי מרוסן
לפינו נואר הבלתי מרוסן הזה יש ניחוחות נדיבים של דובדבנים, אוכמניות ווניל עםתווים מלוחים עדינים. הוא בעל גוף מלא עם טעמי פירות בשלים וטאנינים גמישים, מה שהופך אותו להתאמה טובה לצלעות קצרות של בשר בקר מבושל, פטריות פורטובלו בגריל או חלצי חזיר צלוי עם זיגוג בלסמי פטל. זה טעים עכשיו, צריך להתבגר נחמדבמשך חמש השנים הבאות.