קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

צדפות אפויות של דינה

צדפות אפויות של דינה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים פסקטאריים לקופסת המתכונים שלך, צדפות אפויות של דינה עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -15 גרם חלבון , 27 גרם שומן ובסך הכל 372 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. תמורת $2.44 למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך 35 דקות בערך. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו אבקת שום, מיץ מלימון, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 44% . צדפות אפויות , צדפות אפויות וצדפות אפויות דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 8x8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות תוספת קצפת קפואה ללא שומן, מופשרת, מחולקת4 כוסות תוספת קצפת קפואה ללא שומן, מופשרת, מחולקת
(יכול להיות רוטב צ'ילי-שום)(יכול להיות רוטב צ'ילי-שום)
2
מערבבים קרקרים כתושים, פלפל שחור ואבקת שום בקערה קטנה. מהדקים את הצדפות לתערובת כך שיהיו מצופים באופן אחיד, ומניחים אותם בתבנית האפייה המשומנת.
מרכיבים שתצטרך
בשר (ללא עצמות, חזה עוף ללא עור, סטייק חצאית או שרימפס קלוף וחסר עור)בשר (ללא עצמות, חזה עוף ללא עור, סטייק חצאית או שרימפס קלוף וחסר עור)
4 זיתים ספרדיים4 זיתים ספרדיים
קרקריםקרקרים
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות תוספת קצפת קפואה ללא שומן, מופשרת, מחולקת4 כוסות תוספת קצפת קפואה ללא שומן, מופשרת, מחולקת
קוקוס פתית, לא חובהקוקוס פתית, לא חובה
3
בקערה נפרדת, מערבבים יחד חמאה מומסת, יין ומיץ לימון; לטפטף תערובת על צדפות.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, לא חובהקוקוס פתית, לא חובה
צדפותצדפות
1-1/4 כוסות שוקולד חלב1-1/4 כוסות שוקולד חלב
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
קוקוס פתית, לא חובהקוקוס פתית, לא חובה
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שהצדפות משחימות קלות, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
(יכול להיות רוטב צ'ילי-שום)(יכול להיות רוטב צ'ילי-שום)
5
מקשטים בפטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו, פרוס בינוני-דק (לעיטוף ההמבורגרים)פרושוטו, פרוס בינוני-דק (לעיטוף ההמבורגרים)

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc

פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסקלופ. שרדונה וצ'נין בלאן הם גפרורים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרובות. אם הסקלופים שלך מתאימים לבייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר מצונן קלות. לואי רודרר קריסטל ברוט עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-299 דולר לבקבוק.
לואי רודרר קריסטל ברוט
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות וינומיות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.