לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו צדפות בגריל עם קינואן בניחוח תפוז. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ופסקאטרי יש 447 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מאוכלרשת יש 28 אוהדים. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. אם יש לכם שעועית גרבנזו, שמן זית, מלח כשר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את גרידת התפוז אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם גלידת שוקולד מריר עם תפוז עם אגוזי מלך קלויים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 90%. ציון זה נהדר. נסו לביבות קינואה אגוזי לוז בניחוח תפוז, זנבות לובסטר בגריל בניחוח תפוז, ו צדפות בגריל עם קינואן וירקות טריים עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: שנים עשר שיפודי עץ בגודל 8 אינץ', ספוגים במים למשך 30 דקות למניעת חריכה
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
שיפודי עץ
3
לקינואה: בסיר בינוני מביאים לרתיחה 2 כוסות מים, הקינואה, גרידת התפוז ו -1 כפית מלח על אש בינונית-גבוהה. מנמיכים את האש לרתיחה. מכסים את התבנית ומבשלים עד שכל הנוזלים נספגים, 10 עד 12 דקות. מקציפים במזלג, מכסים את התבנית ונותנים לקינואה לשבת 10 עד 12 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1
מחממים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה או מחממים גריל גז או פחם. ריסוס עם תרסיס בישול. השחילו 3 צדפות על שיפוד. השחילו שיפוד נוסף (לצד הראשון) דרך הצדפות במרחק של כ-1/2 אינץ ' זה מזה כדי להקל על הפיכת השיפודים. חזור על הפעולה עם שאר הצדפות והשיפודים ליצירת 6 שיפודים בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
ערמוני מים, משולבים
2
מזלפים את שמן הזית ומתבלים ב -2 כפיות מלח ו -1 / 2 כפית פלפל. צולים עד לבישול, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
3
לרוטב: בקערה קטנה מקציפים יחד את שמן הזית, מיץ התפוזים, מיץ הלימון, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מניחים את הקינואה בקערת הגשה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים את הרוטב, השעועית והפטרוזיליה. לזרוק עד מצופה. מתבלים במלח ופלפל. מסדרים מעל את הצדפות בגריל ומגישים.