צדפות בגריל רוקפלר
צדפות בגריל Rockerfeller הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 340 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו פלפל, פירורי לחם, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: צדפות בגריל, צדפות בגריל, ו צדפות בגריל.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת. לטגן את השום ואת טרגון יבש במשך 2 דקות. קח חצי מחמאת השום והוסף אותו לפירורי הלחם בקערת ערבוב. להפריש להתקרר.
לחמאת השום הנותרת במחבת, מוסיפים את השאלוט והתרד ומבשלים 3 דקות, עד שהתרד נבול. Deglaze המחבת עם פרנו. מתבלים במלח ופלפל ורוטב חריף. אפשר לתערובת לבשל במשך כמה דקות.
לפירורי הלחם מוסיפים את שמן הזית, הפרמזן והפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
באמצעות מגבת מטבח, להחזיק כל צדפה בחוזקה. הכנס סכין צדפות בפתיחה הקטנה בין הפגזים היכן שהצדפה תלויה. בעדינות לפתוח את הצדפה. לשחרר את הצדפה מהקליפה על ידי הפעלת בזהירות את הסכין מתחת לצדפה, מנסה לשמור כמה שיותר של ליקר הצדפה במקום.
למעלה כל צדפה עם 2 כפיות של תערובת תרד.
מפזרים את התרד עם פירורי לחם מוכנים.
הכן את הגריל. מבשלים את הצדפות, צד הקליפה למטה, על חום גבוה ישיר במשך 56 דקות. השתמשו במלקחיים כדי להוציא את הצדפות מהגריל ולהגיש מיד.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;