צדפות בזיליקום עם פטוצ'יני תרד
מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 289 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 17 דקות. אם יש לך מלח, בצל ירוק, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו צדפות ים ופטוצ'יני, צדפות ים עם פטוצ'יני עגבניות, ו פטוצ'יני עם צדפות צרובות ופרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
שוטפים צדפות, ומטפחים יבש עם מגבת נייר.
מניחים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים חצי צדפות; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לסיום.
הסר צדפות מהמחבת; להתחמם. חזור על הנוהל עם הצדפות שנותרו.
מערבבים את שמן הזית ואת 3 המרכיבים הבאים; להפריש.
מניחים את אותו מחבת על חום גבוה עד חם.
מוסיפים יין ובצל ירוק ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים תערובת שמן זית; מבשלים 15 שניות.
להוסיף צדפות וכל מיצים שהצטברו; לבשל 15 שניות, ערבוב כל הזמן. צדפות כפיות ומיצים על פסטה.