קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

צדפות ברוטב פרי הדר ופלפל אדום קלוי

צדפות ברוטב פרי הדר ופלפל אדום קלוי
צדפות ברוטב הדר ופלפל אדום קלוי ואינו מכיל גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 78 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם מיץ לימון, שמן זרעי ענבים, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפות ברוטב סויה פרי הדר, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, לזרוק את הצדפות עם מיצי הדר, זרעי ענבים ושמני שקדים וצ ' ילה ומתבלים קלות עם מלח ופלפל. מכסים ומקררים עד שהצדפות אטומות, 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2
בינתיים, צולים את הפלפל ישירות מעל להבת גז או מתחת לטוחן, מסתובבים, עד חרוך בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
3
להעביר את הפלפל לקערה, לכסות ולתת קיטור במשך 10 דקות. לקלף את הפלפל ולחתוך אותו לקוביות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הפלפל הקלוי לצדפות, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
5
מגישים את הצדפות בכפות גדולות, קערות קטנות או קונכיות צדפה להגדיר על מצע של קרח.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.