צדפות ושום של סקוט אור
צדפות ושום של סקוט אור דורש על 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 193 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, שום, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. מתכונים דומים: ספגטי עם צדפות ושום, צדפות שום וצ'ילי, ו צדפות עם לינגוויני, שום ועגבניות.
הוראות
לשטוף צדפות כדי להסיר כל לכלוך או חול.
בסיר גדול, מחממים שמן על אש בינונית.
להוסיף שום; לטגן במשך 1 דקה, או עד מכרז.
יוצקים ביין הלבן. מרתיחים עד היין צמצם למחצית נפח המקורי שלה.
מוסיפים צדפות, מכסים ואדים עד שהצדפות מתחילות להיפתח.
מוסיפים חמאה, מכסים ומבשלים עד שרוב הצדפות נפתחות או כולן. תשליך כל דבר שלא נפתח.
מעבירים צדפות ומיץ ל-2 קערות גדולות.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.