קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות ים Adobo

צדפות ים Adobo
, המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 163 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פטריות פורטובלו, שיני שום, שמן canolan, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, קלאסי עוף Adobo 'The Adobo Road Cookbook, ו Adobo Rub.

הוראות

1
בצל מטוגן בשמן זית בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים שום, עלי דפנה ופלפל; מטגנים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3
מוסיפים חומץ והבא 3 מרכיבים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 20 דקות או עד מופחת 1 1/3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
4
להוסיף 1/4 כפית מלח ים ו 1/4 כפית פלפל סדוק; רוטב זן דרך מסננת רשת בסדר לתוך קערה. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים פטריות חתוכות לקוביות, ומטוגנים עד משחימים ומכרז; להסיר מחבת, ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מפזרים צדפות עם הנותרים 1/4 כפית מלח ים ו 1/2 כפית פלפל סדוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
8
מחממים שמן קנולה מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
9
הוסף צדפות, ומבשל 6 עד 8 דקות, הופך פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
10
הסר מחבת מחום; העבר צדפות לצלחת. מצקת 1/2 כוס רוטב למחבת, גירוד כדי לשחרר חתיכות השחמה; לחזור קערה. מחלקים רוטב בין צלחות הגשה; העליון עם צדפות פטריות מרוסקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מקשטים, אם תרצה.

מרכיבים

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.