צדפות ים אפויות מדהימות
צדפות ים אפויות מדהימות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל 417 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 24 דקות. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, שאלוט, צדפות ים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 37%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מבשלים את הספר: צדפות ים חרוכות עם מלח ים מעושן, צדפות ים אדובו, ו צדפות ים לחם.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
מניחים בקערה צדפות, חמאה מומסת,שום ושאלוט. מתבלים באגוז מוסקט, מלח ופלפל. מערבבים בעדינות לאיחוד.
בקערה נפרדת משלבים פירורי לחם ושמן זית.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהפירורים שחומים ומסיימים צדפות, בערך 11 עד 14 דקות. למעלה עם פטרוזיליה, ומגישים עם טריזי לימון בצד.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc
צדפות בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות צלויות או צרובות. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או לבשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. אחוזת המלך דומיין פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
קינג אסטייט דומיין פינו נואר