צדפות לימון-שאלוט דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 56 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל, יין, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. וזה די גרוע. מתכונים דומים: צדפות לימון-שאלוט מעל ירקות, קונפי שאלוט-לימון, ו מתכון ויניגרט לימון ושאלו.
הוראות
1
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מפזרים צדפות ים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
צדפות
3
מוסיפים צדפות למחבת, ומטגנים 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הסר צדפות מהמחבת, ולהתחמם.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
ממיסים חמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
להוסיף שאלוט ושום; לטגן 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
שום
7
להוסיף יין ומיץ; לבשל 1 דקה. להחזיר צדפות למחבת; לזרוק למעיל.
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.