צדפות מאודות בסיסיות
צדפות מאודות בסיסיות דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 72 קלוריות. אם יש לכם צדפות, יין, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: צדפות יפניות (צדפות מאודות סאקה), צדפות מאודות, ו צדפות מאודות עם שמן צ'וריסו.
הוראות
מביאים מים ויין לרתיחה בסיר.
מוסיפים צדפות; מכסים וחוזרים לרתיחה. להרתיח חמש דקות. מיד להסיר צדפות פתוחות עם כפית מחוררת. המשך בישול צדפות שנותרו במשך 2 עד 3 דקות; אחרים עשויים לפתוח. השליכו את כל הצדפות שעדיין לא נפתחו, שמורות מרק צדפות.
מגישים מיד; עם מרק, אם תרצה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.
![פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה]()
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.