צדפות מאודות תה Lapsang Souchong דורש כ 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם שקיות בודדות תה lapsang souchong, גזר, כתוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. עם כפית ציון של 47% המנה הזאת די טובה. נסו עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong, צדפות יפניות (צדפות מאודות סאקה), ו צדפות מאודות (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר מלאי 2 עד 3 גלון, מעל חום בינוני גבוה, להוסיף את המים, מלח, עלי דפנה, גזר, סלרי, עשב לימון ובצל. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 20 עד 30 דקות. לאחר הירקות התרככו מעט, מוסיפים את הג ' ינג ' ר, פירות ותה. אפשר את הטעמים להתמזג במשך 10 דקות, ולאחר מכן להוסיף את הצדפות ארז. מבשלים עד שהצדפות נפתחות על 10 עד 14 דקות.