קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

צדפות ממולאות נקניק ועשב

צדפות ממולאות נקניק ועשב
מתאים ל-24 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 81 קלוריות. אם יש לכם יין, סלרי חתוך לקוביות קטנות, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו פטריות ממולאות עשבי תיבול עם נקניק, עשבי תיבול ונקניק-פלפלים ממולאים, ו לינגוויני עם מרק עשב וצדפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
לקישוט כריךלקישוט כריך
2
במחבת מטגן על אש גבוהה, מוסיפים את השמן ומניחים לחום. לאחר מכן מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים במשך 2 דקות, תוך ערבוב לאורך כל התהליך. לאחר מכן, מוסיפים את סלרי ובצל, שוב בישול במשך 2 דקות. ואז מתפיחים את התבנית עם היין. לאחר מכן, מוסיפים את מיץ הלימון, ולאחר מכן את צדפות, פירורי לחם ופטרוזיליה. מבשלים במשך 2 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום. לאחר מכן, דברים צדפה צדפות רופף עם המילוי מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחרשמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
ציוד שתשתמש בו
3 חתיכות ג'ינג'ר שלם, מעוך3 חתיכות ג'ינג'ר שלם, מעוך
3
מכניסים לתנור ומבשלים 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לקישוט כריךלקישוט כריך
4
במהלך הבישול מכינים את הרוטב. בקערה מקציפים יחד את החמאה והרוטב החם, מערבבים היטב. לאחר בישול הצדפות מסיימים ברוטב החמאה המוכן ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
(הוסר מהגבעול)(הוסר מהגבעול)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
קופסת עגבניות איטלקיות מרוסקות, לא מסוננותקופסת עגבניות איטלקיות מרוסקות, לא מסוננות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני