צדפות ממולאות נקניק ועשב
מתאים ל-24 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 81 קלוריות. אם יש לכם יין, סלרי חתוך לקוביות קטנות, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו פטריות ממולאות עשבי תיבול עם נקניק, עשבי תיבול ונקניק-פלפלים ממולאים, ו לינגוויני עם מרק עשב וצדפות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
במחבת מטגן על אש גבוהה, מוסיפים את השמן ומניחים לחום. לאחר מכן מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים במשך 2 דקות, תוך ערבוב לאורך כל התהליך. לאחר מכן, מוסיפים את סלרי ובצל, שוב בישול במשך 2 דקות. ואז מתפיחים את התבנית עם היין. לאחר מכן, מוסיפים את מיץ הלימון, ולאחר מכן את צדפות, פירורי לחם ופטרוזיליה. מבשלים במשך 2 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום. לאחר מכן, דברים צדפה צדפות רופף עם המילוי מוכן.
מכניסים לתנור ומבשלים 8 עד 10 דקות.
במהלך הבישול מכינים את הרוטב. בקערה מקציפים יחד את החמאה והרוטב החם, מערבבים היטב. לאחר בישול הצדפות מסיימים ברוטב החמאה המוכן ומגישים.