קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

צדפות ממולאות נקניק ועשב

צדפות ממולאות נקניק ועשב
מתאים ל-24 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 81 קלוריות. אם יש לכם יין, סלרי חתוך לקוביות קטנות, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו פטריות ממולאות עשבי תיבול עם נקניק, עשבי תיבול ונקניק-פלפלים ממולאים, ו לינגוויני עם מרק עשב וצדפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2
במחבת מטגן על אש גבוהה, מוסיפים את השמן ומניחים לחום. לאחר מכן מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים במשך 2 דקות, תוך ערבוב לאורך כל התהליך. לאחר מכן, מוסיפים את סלרי ובצל, שוב בישול במשך 2 דקות. ואז מתפיחים את התבנית עם היין. לאחר מכן, מוסיפים את מיץ הלימון, ולאחר מכן את צדפות, פירורי לחם ופטרוזיליה. מבשלים במשך 2 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום. לאחר מכן, דברים צדפה צדפות רופף עם המילוי מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מכניסים לתנור ומבשלים 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
4
במהלך הבישול מכינים את הרוטב. בקערה מקציפים יחד את החמאה והרוטב החם, מערבבים היטב. לאחר בישול הצדפות מסיימים ברוטב החמאה המוכן ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)