קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

צדפות ממולאות נקניק ועשב

צדפות ממולאות נקניק ועשב
מתאים ל-24 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 81 קלוריות. אם יש לכם יין, סלרי חתוך לקוביות קטנות, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו פטריות ממולאות עשבי תיבול עם נקניק, עשבי תיבול ונקניק-פלפלים ממולאים, ו לינגוויני עם מרק עשב וצדפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
במחבת מטגן על אש גבוהה, מוסיפים את השמן ומניחים לחום. לאחר מכן מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים במשך 2 דקות, תוך ערבוב לאורך כל התהליך. לאחר מכן, מוסיפים את סלרי ובצל, שוב בישול במשך 2 דקות. ואז מתפיחים את התבנית עם היין. לאחר מכן, מוסיפים את מיץ הלימון, ולאחר מכן את צדפות, פירורי לחם ופטרוזיליה. מבשלים במשך 2 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום. לאחר מכן, דברים צדפה צדפות רופף עם המילוי מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מכניסים לתנור ומבשלים 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
במהלך הבישול מכינים את הרוטב. בקערה מקציפים יחד את החמאה והרוטב החם, מערבבים היטב. לאחר בישול הצדפות מסיימים ברוטב החמאה המוכן ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון