קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

צדפות מתוקות וחמוצות

צדפות מתוקות וחמוצות
צדפות מתוקות וחמוצות הן ללא גלוטן ופסקטרי ומספק כ 4 מנות. לבמנה עיקרית זו יש 367 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. אם יש לכם צדפות ים, נתחי אננס, עגבניות שרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 31%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צדפות מתוקות וחמוצות בגריל, צדפות ואפונה מתוקה, ו סלט בטטה בגריל עם רוטב בייקון חמוץ מתוק.

הוראות

1
מסננים אננס, שומרים מיץ; הניחו אננס ומיץ בצד. במחבת גדולה הקפיצו צדפות בשמן עד שהן יציבות ואטומות; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
צדפותצדפות
מיץמיץ
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוציאים מהתבנית ושומרים על חום.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
באותה מחבת הקפיצו בצל ופלפל ירוק בחמאה במשך 3-4 דקות או עד שהם פריכים-רכים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
בינתיים, בקערה קטנה, שלבו את הסוכר, עמילן התירס, החרדל הטחון והמלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
עמילן תירסעמילן תירס
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מקציפים פנימה את החומץ, רוטב הסויה ומיץ האננס השמור עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ אננסמיץ אננס
רוטב סויהרוטב סויה
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
מערבבים בהדרגה לתבנית. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מערבבים פנימה את העגבניות, הצדפות והאננס השמור; מחממים.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
צדפותצדפות
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc

פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם בחירה מצוינת עבור צדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות עם בייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. אתה יכול לנסות מרתפי דרגונט סטא. ריטה הילס פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
מרתפי דרגונט סטא. ריטה הילס פינו נואר
מרתפי דרגונט סטא. ריטה הילס פינו נואר
2016 היה עוד אחד בשורה של בצירים נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד ניצן מוקדם, ו (בניגוד לשנת 2015) מזג אוויר מושלם במהלך הסט, מה שמאפשר יבול חזק ומאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי וההבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לא עונתי האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, מכיוון שהענבים הצליחו להשלים את ההבשלה לאט, ללא דוקרני חום, והענבים שמרו על חומציות מצוינת. במהלך סדרה של בקרים קרירים, בחרנו כל בלוק בבשלות ואיזון כמעט מושלמים. נראה כי היינות בעלי אופי פרי נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.