צדפות סקלופיני
צלילופיני עוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 272 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, חצאי חזה עוף, מרק עוף פחות נתרן, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו צדפות סקלופיני, צדפות סקלופיני, ו צדפות סקלופיני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מברישים עוף במיץ ומפזרים מלח ופלפל. לדלות עוף בפירורי לחם.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד שהעוף נעשה.
מוסיפים מרק ויין למחבת, ומבשלים 30 שניות, תוך ערבוב מתמיד.
הסר מהחום. מוסיפים צלפים וחמאה.