קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות25
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

צדפות עגל ברוטב פלפל אדום מתוק

צדפות עגל ברוטב פלפל אדום מתוק
עגל צדפות ברוטב פלפל אדום מתוק לוקח סביב 1 שעה ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. רוטב זה יש 297 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם עגבניות משומרות, בצל, פלפלים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 85%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: סקאלופיני העגל הטוב ביותר, סקאלופיני עגל, ו סקאלופיני עגל של שרה.

הוראות

1
קילו קציצות עגל כמה פעמים עם פטיש בשר לריכוך, אם רוצים. מקציפים ביצה עם חלב בקערה רדודה. מערבבים פירורי לחם, פטרוזיליה, אבקת שום, מלח ופלפל שחור בקערה נפרדת עד לאיחוד טוב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
קציצות עגלקציצות עגל
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים 2 כפות שמן צמחי, או מספיק כדי לכסות את תחתית המחבת, על אש בינונית. טובלים כל קציצה בתערובת ביצים ואז בתערובת פירורים לציפוי. מטגנים את הקציצות בשמן החם עד להשחמה, כ -3 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מסננים קציצות על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
מחממים עוד 2 כפות שמן צמחי באותה מחבת; מבשלים ומערבבים פלפלים אדומים ובצל בשמן החם עד שהם רכים, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
דַק-דַק-
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים עגבניות מבושלות לירקות ומערבבים מים וסוכר, ממיסים סוכר לרוטב. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מבושלותעגבניות מבושלות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
הפחיתו את החום לנמוך.
7
מכניסים קציצות עגל לרוטב, מכסים ומבשלים עד שהעגל רך מאוד, כ -30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק