צדפות עגל ברוטב פלפל אדום מתוק
עגל צדפות ברוטב פלפל אדום מתוק לוקח סביב 1 שעה ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. רוטב זה יש 297 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם עגבניות משומרות, בצל, פלפלים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 85%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: סקאלופיני העגל הטוב ביותר, סקאלופיני עגל, ו סקאלופיני עגל של שרה.
הוראות
קילו קציצות עגל כמה פעמים עם פטיש בשר לריכוך, אם רוצים. מקציפים ביצה עם חלב בקערה רדודה. מערבבים פירורי לחם, פטרוזיליה, אבקת שום, מלח ופלפל שחור בקערה נפרדת עד לאיחוד טוב.
מחממים 2 כפות שמן צמחי, או מספיק כדי לכסות את תחתית המחבת, על אש בינונית. טובלים כל קציצה בתערובת ביצים ואז בתערובת פירורים לציפוי. מטגנים את הקציצות בשמן החם עד להשחמה, כ -3 דקות מכל צד.
מסננים קציצות על מגבות נייר.
מחממים עוד 2 כפות שמן צמחי באותה מחבת; מבשלים ומערבבים פלפלים אדומים ובצל בשמן החם עד שהם רכים, כ -8 דקות.
יוצקים עגבניות מבושלות לירקות ומערבבים מים וסוכר, ממיסים סוכר לרוטב. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים במשך 30 דקות.
מכניסים קציצות עגל לרוטב, מכסים ומבשלים עד שהעגל רך מאוד, כ -30 דקות נוספות.