צדפות עם ארטישוק ועגבניות הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 161 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 11 דקות. אם יש לכם לבבות ארטישוק, צדפות, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו פסטה אורזו עם צדפות, ארטישוק, עגבניות, פטה, ארטישוק ירושלמי עם צדפות, ו צדפות עם ארטישוק ירושלמי וחמאת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים צדפות, בצל, מלח, פלפל לבן ושום במחבת nonstick 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד צדפות לבנות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מערבבים בארטישוקים, עגבניות ותרד. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד עגבניות חמות ותרד הוא נבול; ניקוז.
שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.