צדפות עם סלט שורש סלרי
צדפות עם סלט שורש סלרי נטול גלוטן,, כל 30, ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 267 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חרדל דיז'ון, מלח ים, פלפל קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: סלרי שורש Remoulade עם צדפות וקוויאר, סלרי מגולח, שורש סלרי וסלט צנון, ו סלרי וסלט שורש.
הוראות
מערבבים מיונז ו 7 מרכיבים הבאים עד היטב מעורבב. מערבבים שורש סלרי. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה.
מערבבים שמן זית ופפריקה; מברשת על צדפות. לצלות, לצלות, או לצלות גריל על 1 עד 2 דקות לכל צד או עד מחומם דרך.
עם כפית מחוררת, מחלקים שורש סלרי באופן שווה בין 8 צלחות, ומעל כל אחד עם צדפה.
השף ג ' ון ממליץ: סוביניון בלאן חלק, בגילאי חבית כדי להשלים את הצדפות המתוקות וסלט שורש סלרי שמנת. אלטרנטיבי
שופך: שרדונה או פינו בלאן שראה קצת עץ. או אחד מהלבנים של" מריטאג'", יינות בעבודת יד מענבי בורדו, שיוצרו בקליפורניה, כמו קאימוס קוננדרום.