קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות10
ציון בריאות2
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות צלויות על חצי הקליפה

צדפות צלויות על חצי הקליפה
מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 77 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, צדפות בקליפה, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו צדפות מעושנות על חצי " פגז, צדפות על הצדפה עם רחיצת חזירים, ו צדפות על חצי הקליפה עם אבטיח Granita (מתכונים דומים).

הוראות

1
Shuck צדפות,הזמנת צדפים תחתון ו 1 כף. אויסטר ליקר (oyster liquid in shell); להשליך פגזים העליון. בעדינות לשחרר צדפות מקליפה, באמצעות סכין צדפות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
מטגן מחממים מראש עם מתלה תנור 6 אינץ ' מחום. ממיסים 1 כף. חמאה עם 1 כף. שמן זית במחבת גדולה על אש נמוכה; מערבבים פירורי לחם ו -9 המרכיבים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מהחום.
4
מיקרוגל נשאר 1 כף. חמאה ו-1 כף. שמן זית בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה ב 20 שניות גבוהות או עד חמאה נמסה. מערבבים באלכוהול שמורות צדפות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מורחים מלח סלעים בשכבה 1/4 אינץ 'במחבת רדודה 18-x 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מלח סלעיםמלח סלעים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מניחים צדפות, בקונכיות, על מלח סלעים. כפית תערובת פירורי לחם על צדפות; טפטוף עם תערובת חמאה. צלייה 5 עד 6 דקות או עד העליון הוא פריך משחימים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
מלח סלעיםמלח סלעים
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
7
צדפות צלויות: להשמיט מלח סלעים. הכינו מתכון לפי ההוראות, הכפילו את כמות המרכיבים. לקלף צדפות, להשליך פגזים, ולמקם צדפות בשכבה אחת במחבת 13x9 אינץ'. (טרום shucked צדפות לעבוד גם בשביל זה. שמור 2 כפות. ליקר צדפות.) למעלה עם תערובת פירורי לחם; מטגן.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
מלח סלעיםמלח סלעים
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'