קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות10
ציון בריאות2
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות צלויות על חצי הקליפה

צדפות צלויות על חצי הקליפה
מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 77 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, צדפות בקליפה, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו צדפות מעושנות על חצי " פגז, צדפות על הצדפה עם רחיצת חזירים, ו צדפות על חצי הקליפה עם אבטיח Granita (מתכונים דומים).

הוראות

1
Shuck צדפות,הזמנת צדפים תחתון ו 1 כף. אויסטר ליקר (oyster liquid in shell); להשליך פגזים העליון. בעדינות לשחרר צדפות מקליפה, באמצעות סכין צדפות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מטגן מחממים מראש עם מתלה תנור 6 אינץ ' מחום. ממיסים 1 כף. חמאה עם 1 כף. שמן זית במחבת גדולה על אש נמוכה; מערבבים פירורי לחם ו -9 המרכיבים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר מהחום.
4
מיקרוגל נשאר 1 כף. חמאה ו-1 כף. שמן זית בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה ב 20 שניות גבוהות או עד חמאה נמסה. מערבבים באלכוהול שמורות צדפות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מורחים מלח סלעים בשכבה 1/4 אינץ 'במחבת רדודה 18-x 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מלח סלעיםמלח סלעים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מניחים צדפות, בקונכיות, על מלח סלעים. כפית תערובת פירורי לחם על צדפות; טפטוף עם תערובת חמאה. צלייה 5 עד 6 דקות או עד העליון הוא פריך משחימים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
מלח סלעיםמלח סלעים
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
7
צדפות צלויות: להשמיט מלח סלעים. הכינו מתכון לפי ההוראות, הכפילו את כמות המרכיבים. לקלף צדפות, להשליך פגזים, ולמקם צדפות בשכבה אחת במחבת 13x9 אינץ'. (טרום shucked צדפות לעבוד גם בשביל זה. שמור 2 כפות. ליקר צדפות.) למעלה עם תערובת פירורי לחם; מטגן.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
מלח סלעיםמלח סלעים
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף