צדפות צלויות על חצי הקליפה
מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 77 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, צדפות בקליפה, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו צדפות מעושנות על חצי " פגז, צדפות על הצדפה עם רחיצת חזירים, ו צדפות על חצי הקליפה עם אבטיח Granita (מתכונים דומים).
הוראות
Shuck צדפות,הזמנת צדפים תחתון ו 1 כף. אויסטר ליקר (oyster liquid in shell); להשליך פגזים העליון. בעדינות לשחרר צדפות מקליפה, באמצעות סכין צדפות.
מטגן מחממים מראש עם מתלה תנור 6 אינץ ' מחום. ממיסים 1 כף. חמאה עם 1 כף. שמן זית במחבת גדולה על אש נמוכה; מערבבים פירורי לחם ו -9 המרכיבים הבאים.
מיקרוגל נשאר 1 כף. חמאה ו-1 כף. שמן זית בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה ב 20 שניות גבוהות או עד חמאה נמסה. מערבבים באלכוהול שמורות צדפות.
מורחים מלח סלעים בשכבה 1/4 אינץ 'במחבת רדודה 18-x 13 אינץ'.
מניחים צדפות, בקונכיות, על מלח סלעים. כפית תערובת פירורי לחם על צדפות; טפטוף עם תערובת חמאה. צלייה 5 עד 6 דקות או עד העליון הוא פריך משחימים.
צדפות צלויות: להשמיט מלח סלעים. הכינו מתכון לפי ההוראות, הכפילו את כמות המרכיבים. לקלף צדפות, להשליך פגזים, ולמקם צדפות בשכבה אחת במחבת 13x9 אינץ'. (טרום shucked צדפות לעבוד גם בשביל זה. שמור 2 כפות. ליקר צדפות.) למעלה עם תערובת פירורי לחם; מטגן.