צדפות צרובות עם סלט שוק האיכרים
, המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 119 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך צדפות ים, בזיליקום, עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צדפות צרובות עם סלט שוק האיכרים, סלט שוק האיכרים, ו סלט שוק החקלאים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים עגבניות, בזיליקום, 1/4 כפית מלח כשר, ו 1/8 כפית פלפל שחור טחון טרי; לזרוק בעדינות.
מחממים ברזל יצוק גדול או מחבת כבדה על חום גבוה.
מוסיפים שמן למחבת, מסתחררים למעיל. צדפות טפיחה יבש עם מגבות נייר; מפזרים 1/2 כפית מלח כשר ו 1/8 כפית פלפל שחור טחון טרי.
הוסף צדפות למחבת; לבשל 2 דקות או עד השחמה. הפעל צדפות; לבשל 2 דקות או עד הסוף.
הסר צדפות מהמחבת; להתחמם. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף תירס למחבת; לטגן 2 דקות או עד השחמה קלה.
הוסף לתערובת עגבניות; לזרוק בעדינות.